KONYAGİAD Başkanı Korkmaz: Konya ihracat sıralamasında bilindik illeri geride bırakacak

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz: Konya ihracat sıralamasında bilindik illeri geride bırakacak

Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Korkmaz, “Üreticinin, ticaret yapanın, sanayicinin yanında olduğumuz sürece bu oranlar daha da artacak. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin ihracat sıralamasında Konya’mız bilindik illeri geride bırakacak" dedi

Konya’nın ihracat rekoru sanayicinin yüzünü güldürdü. Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, “Siz sanayicimize güvenin yeni rekorlar gelecek” dedi.

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, 2022 yılı ilk çeyrek rakamları bir önceki yılın aynı dönem ihracat rakamlarını yüzde 11’in üzerinde geçmiş olmasını değerlendirdi. Korkmaz, “Üreticinin, ticaret yapanın, sanayicinin yanında olduğumuz sürece bu oranlar daha da artacak. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin İller ihracat sıralamasında Konya’mız bilindik illeri geride bırakacaktır" açıklamasında bulundu.

KONYA EN YÜKSEK İHRACAT RAKAMLARINA ULAŞTI

KONYAGİAD başkanı Gülvezir Korkmaz, tüm zamanların ihracat rakamlarını aşan Konya’nın tüm takdirleri üzerine topladığını belirterek, “Sanayicimizin, ticaret erbabımızın elinden tutulması halinde çok daha ilklerle taşınacak bir Konya’yı bugünden görüyoruz. Yeter ki biz sanayicimizin, çalışan, üreten iş insanımıza güvenelim yeni rekorlar gelecektir. Hatta üreticimizin elinden tam tutulduğunda ihracat yapan iller sıralamasında önemli değişiklikler olacaktır. Konya’mız bu sıraları birer ikişer hızla çıkacaktır. Konyagiad olarak, Konya’ya bu gururu yaşatan sanayicimizi, ticaret erbabımızı iş insanlarınızı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.