Konya'daki "Hesap" Kavgasında tutuklama

Konya'daki "Hesap" Kavgasında tutuklama

İçkili restoranda hesabı ödemeden çıktıkları iddia edilen 4 arkadaş ile iş yeri çalışanları arasında çıkan kavgada, müşterilerden birinin ölümüne neden olan av tüfeğini, iş yeri sahibinin ateşlediği belirlendi Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Konya'da içkili restorandan hesabı ödemeden çıktıkları iddia edilen 4 kişi ile iş yeri çalışanları arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, tedavileri tamamlanan iş yeri çalışanı Recep S. ve müşterilerden İbrahim S ile Ali S'yi gözaltına aldı.

Alınan ifadeler sonrası Recep S.'yı yaralayan tabancayı müşterilerden Ali S'nin ateşlediği, Muhammet Emin Işık'ın öldürüldüğü av tüfeğini ise iş yeri sahibi Mustafa U'nun kullandığı belirlendi.

Işık'ın ölümü, Savaş'ın yaralanmasıyla ilgili iş yeri sahibi Mustafa U, Recep S.'nın yaralanmasıyla ilgili olarak ise Ali S. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İş yeri çalışanı Recep S. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İki gün önce, içkili restorandan hesabı ödemeden çıktıkları iddia edilen 4 arkadaş ile iş yeri çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada, Muhammet Emin Işık ölmüş, İbrahim S. ve Recep S. yaralanmıştı. Av tüfeğini iş yeri çalışanı Recep S, tabancayı ise Muhammet U'ın kullandığı iddia edilmişti.

 

Etiketler :