Konya'da yeni kamyon garajının temeli atıldı: Şehir trafiğine çözüm olur mu?

Konya'da yeni kamyon garajının temeli atıldı: Şehir trafiğine çözüm olur mu?

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir kamyon garajı kazandırmak için temel atma töreni düzenledi. Yeni garaj, şehir trafiğine olumlu katkı sağlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir kamyon garajı inşa etmek için önemli bir adım attı. Düzenlenen törenle temeli atılan yeni garaj, şehir trafiğini rahatlatmayı hedefliyor.

Temel atma programında konuşan Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Yeni Kamyon Garajı'nın şehre kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Aynı şekilde, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak da yeni garajın şehir ve esnaf için önemli bir kazanım olacağını vurguladı ve Başkan Altay'a teşekkür etti.

k1.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise kamyon garajının şehir için uzun süredir bir ihtiyaç olduğunu belirterek, yeni garajın şehre ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 'Benim Şehrim' programı çerçevesinde verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Mevcut kamyon garajının fiziki yapısının artık hizmete uygun olmadığını belirten Başkan Altay, yeni garajın şehrin lojistik ihtiyaçlarına cevap vereceğini söyledi.

k2.jpg

Yeni Kamyon Garajı'nın, şehir içindeki kamyon trafiğini azaltmayı hedeflediğini ve aynı zamanda esnafa daha iyi hizmet sunmayı amaçladığını belirten Başkan Altay, şehrin dönüşümüne katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Temel atma töreninin ardından, Aksaray Yolu'na yakın bir konumda bulunan yeni kamyon garajının inşaatı dualar eşliğinde başladı. Konya halkı, yeni garajın tamamlanmasıyla şehirlerarası nakliyatın daha verimli ve düzenli bir şekilde gerçekleşeceğine dair umutlarını dile getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.