Konya’da yasağa rağmen pitbul besleyen şahsa 15 bin lira ceza

Konya’da yasağa rağmen pitbul besleyen şahsa 15 bin lira ceza

Konya’nın Meram İlçesi’nde pitbull ihbarına giden polis ekipleri, kayıtsız beslenen tehlikeli ırk Pitbull Melezi cinsi köpeğe el koyarken, sahibine 14 bin 982 lira para cezası uygulandı

Konya'da bir kayıtsız pitbull vakası daha. Geçtiğimiz haftalarda Konya'nın farklı bölgelerinde ihbar üzerine yakalanan pitbull severlere bir yenisi daha eklendi. Meram'da ihbar üzerine gidilen adreste kayıtsız beslenen Pitbull Melezi cinsi köpeğe el konuldu, sahibine ise 14 bin 982 lira para cezası uygulandı.

PİTBULL İHBARI EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Pitbull severler yasağa rağmen bu tehlikeli ırkı beslemeye devam ediyor. Son olarak Konya’nın Meram İlçesi’nde 5 Eylül 2022 günü yapılan ihbarı değerlendiren emniyet güçleri hemen harekete geçti.

PİTBULL MELEZİ CİNSİ KÖPEĞE EL KONULDU

Olay yerine sevk edilen Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, ihbarın yapıldığı adrese gittiğinde kaydı olmadığı tespit edilen Pitbull Melezi cinsi köpeğin sahibine işlem yaptı.

İZİNSİZ PİTBULL BESLEYEN ŞAHSA 15 BİN LİRA CEZA

Meram İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce el konulan Pitbull barınağa götürülmek üzere belediye ekiplerine teslim edilirken, yasaklı olmasına rağmen bu tehlikeli ırkı besleyen sahibine de emniyet güçleri tarafından “Hayvanları Koruma Kanunu’nu kapsamında 14.982 Tl para cezası uygulandığı bildirildi.

pp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.