Konya’da yasa dışı 351 kuru sıkı tabanca yakalandı

Konya’da yasa dışı 351 kuru sıkı tabanca yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yasa dışı yollarla üretilerek satılmak istenen 351 adet kuru sıkı tabanca jandarma operasyonuyla yakalandı. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda yasa dışı ve usulsüz üretildiği öne sürülen 351 kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir'e bağlı Üzümlü Mahallesi'nde bir şahsın usulsüz ve yasa dışı yollarla kuru sıkı tabanca ürettiği bilgisine ulaştı.

Tabancaları satma arayışı içerisindeydi

Jandarma ekipleri gerçekleştirilen teknik ve fiziki takip sonrasında şüphelinin tabancaları satma arayışı içerisinde olduğu bilgisine ulaşınca harekete geçti.

Depo ve araçtan 351 tabanca çıktı

Yerleşim merkezinde bulunan adrese operasyon düzenleyen ekipler, yapılan aramada araçta ve depoda 351 adet yasa dışı üretim olduğu ileri sürülen kuru sıkı tabanca ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli A.G. gözaltına alındı.

Konya’da yasa dışı 351 kuru sıkı tabanca yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.