Konya'da Taşköprü Alt Geçidi araç trafiğine açıldı

Konya'da Taşköprü Alt Geçidi araç trafiğine açıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşköprü Alt Geçidi'nin araç geçişlerine açıldığını duyurdu. Alt geçit, şehre kesintisiz bir trafik sağlayacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşköprü Alt Geçidi'nin alt kısmının araç geçişlerine açıldığını duyurdu. Başkan Altay, Taşköprü Alt Geçidi'nin TOGG ile bir sürüş yaparak tanıtımını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayında da yoğun bir çalışma temposunda olduklarını belirten Başkan Altay, projelerin bir bir hayata geçirildiğini vurguladı.

t1.jpg

Daha önce Sedirler Köprülü Kavşağı'nı, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı'nın ve Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın alttan geçişlerini sağladıklarını hatırlatan Başkan Altay, Taşköprü Tren Yolu Alt Geçidi'nin trafiğe açılmasıyla kesintisiz bir trafik akışının sağlanacağını ifade etti. Başkan Altay, Taşköprü Alt Geçidi'nin standartlara uygun hale getirilmesiyle birlikte şehrin daha modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

t2.jpg

Konya'nın yeni hizmetlere kavuştuğunu vurgulayan Başkan Altay, alt geçidin asfalt işleminin tamamlandığını, aydınlatmanın yapıldığını ve yaya yollarının hizmete açıldığını dile getirdi. Yeni alt geçidin şehre değer katacağını ve kentsel dönüşüm faaliyetlerinin hızlanmasını beklediklerini söyleyen Başkan Altay, Taşköprü Alt Geçidi'nin şehre hayırlı olmasını diledi.

t3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum