Konya'da sıkışan gaz parladı! Alev alan tüp bayiinde 4 kişi yaralandı

Konya'da bir tüp bayisinde sızan gaz sıkışarak parladı. Sıcak havanın da etkisiyle alev alan iş yerinde korku dolu anlar yaşandı. Yangın kısa sürede söndürülürken, olayda yaralanan 4 kişi Konya Şehir Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi altına alındı

Konya'nın Karatay ilçesinde bir tüp bayisinde tüpten sızan gaz sıkışarak parladı. Sıcak havanın da etkisiyle alev alan iş yerinde korku dolu anlar yaşandı. Çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, olayda yaralanan 4 kişi Konya Şehir Hastanesi Yanık Ünitesine kaldırıldı.

TÜP BAYİİNDE KORKUTAN OLAY

Olay, saat 15.30 sıralarında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Karaaslanüzümcü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tüp bayiliği yapan bir iş yerinde bulunan tüplerden biri gaz kaçırmaya başladı.

TÜPTEN SIZAN GAZ BİR ANDA ALEV ALDI

Hava sıcaklığının etkisiyle sızan gazın sıkışması sonucu alev aldı. Bu sırada iş yerinde bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

4 KİŞİ YANIK ÜNİTESİNDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralanan 4 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak Yanık Ünitesinde tedavi altına alındı.

Öte yandan parlama sırasında olay yerinde bulunan bir otomobilin bazı yerleri zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aw699396-04.jpgaw699396-02.jpgaw699396-01.jpgaw699396-05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.