Konya’da sanayide kundaklama şüphesi! Mermercide çıkan yangın mobilya atölyesine sıçradı!

Konya Beyşehir'de, sanayi sitesinde bir mermer atölyesinin yazıhanesinde çıkan yangın, bitişiğinde bulunan mobilya atölyesine sıçrayarak hızla büyüdü. Yangının çıkış yeri çevresinde 13 boş fişek tespit ederken, kundaklama şüphesiyle inceleme başlatıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, sanayi sitesinde bir mermer atölyesinin ofis olarak kullanılan yazıhanesinde çıkan yangın, bitişiğinde bulunan mobilya atölyesine sıçradı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangının çıkış yerinde camların kırıl olduğu ve 13 boş fişek görülmesi nedeniyle polis ekipleri, kundaklama şüphesi ile inceleme başlattı.

MEZAR TAŞI İMALATHANESİNİN OFİS BÖLÜMÜNDE YANGIN ÇITKI

Yangın, sabah erken saatlerde Konya'nın Beyşehir ilçesi Hamidiye Mahallesi Sanayi Sitesi 40865 numarada bulunan mermer atölyesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinden yükselen dumanları fark edenlerin ihbarı üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Mezar taşları imalatı yapan bir mermer atölyesinin ofis olarak kullanılan yazıhanesinde çıktığı tespit edilen yangın, bitişiğindeki mobilya atölyesine de sıçradı.

ALEVLER MOBİLYA ATÖLYESİNE SIÇRADI

Atölyedeki mobilya malzemelerinin tutuşması sonucu iş yerinden yoğun dumanlar yükseldi. İtfaiye ekipleri, mobilya imalathanesindeki yangına müdahale ettiği esnada yaşanan alevlenme üzerine görevliler büyük tehlike atlatırken, kapıdan dışarıya çıkarak tehlikeden uzaklaşmaya çalıştı.

Konya’da sanayi sitesinde korkutan yangın

SAATLER SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Mobilya atölyesindeki yangın ekiplerin saatler süren müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Yangın, mobilya atölyesine bitişik olan aynı bloktaki diğer mobilya imalathanesi olan iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATILDI

Bu arada, yangının ilk çıkış noktası olan mermer atölyesinin çevresinde ve yolda çok sayıda boş fişeğin bulunması ve iş yerinin bazı camlarının kırık olduğunun görülmesi üzerine kundaklama ihtimalinden şüphelenen polis ekipleri, olay yeri inceleme ekiplerinin de bölgeye yönlendirilmesini sağladı.

Konya’da sanayi sitesinde korkutan yangın

CAMLAR KIRIK, 13 BOŞ FİŞEK BULUNDU

Polis ekipleri iş yerinin çevresinde 13 boş fişek tespit ederken, kundaklanma ihtimaline karşı delil tespit çalışması yaptı. Yangında her iki iş yerinde de büyük çaplı maddi hasar oluştuğu belirtildi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekiplerinin iş yerinde soğutma çalışmaları halen sürüyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Konya’da sanayi sitesinde korkutan yangın

Konya’da sanayi sitesinde korkutan yangın

Konya’da sanayi sitesinde korkutan yangın

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.