Konya'da rezidansta genç kıza işkence! Akılalmaz tacizler

Konya'da rezidansta genç kıza işkence! Akılalmaz tacizler

Konya'da 21 yaşındaki Demet A'nın boynuna ip bağlayıp, bıçak zoruyla kaçıran ve götürdükleri rezidansta cinsel istismarda bulunup, saçını makas ve bıçakla kesen 2'si kadın 3 kişi tutuklandı.

Konya’da soluk soluğa bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre 21 yaşındaki Demet A., boynuna ip dolayıp işkence ettiler, bıçak zoruyla götürdükleri stüdyo daire olarak bilinen rezidansta cinsel istismarda bulunup kameraya çıplak görüntülerini aldılar.

Bu olaylar esnasında telefonu elinden alınan genç kadın yardım isteyemedi ve dehşet anlarını çaresizce yaşamak zorunda kaldı. Olayla ilgili 2'si kadın 3 kişi tutuklandı.

KORKUNÇ ANLAR

Sabah Gazetesi'nden Tolga Yanık'ın haberine göre şehir merkezinde faaliyet gösteren kafelerden birini işleten Murat D., Sara D. ve Tuğba D.’yi de alarak Demet A.’nın yanına gitti.

Demet A.’yı arayarak konuşmak istediklerini söyleyerek arabaya bindirdiler. Bu andan sonra Demet A. İçin korkunç anlar başladı.

Selçuklu’da stüdyo daireler olarak bilinen rezidanslardan birine götürülen Demet A., elleri ve ayakları bağlandıktan sonra işkence gördü.

Yüzünde sigara söndürülen genç kadının çıplak görüntüleri kaydedildi, cep telefonu elinden alındı, saçları kesildi, tehdit ve taciz edildi, istismara maruz kaldı. 3 saat süren korku dolu anlardan sonra serbest bırakılan 21 yaşındaki genç kadın tedavi altına alındı.

TEK ONA YAPMAMIŞLAR

Genç kız ifadesinde kendisinden hemen sonra başka bir genç kıza daha aynı işkencelerin yapıldığını belirterek kendisine yapılanların aynısının ona yapıldığını söyledi.

SERBEST KALDILAR

Genç kıza işkence yapan 3 kişi gözaltına alındı ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 kişi daha sonra diğer genç kıza yaptıkları sebebiyle tutuklandı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum