Konya'da Ramazan sevinci! Çocuklar camilere koşuyor

Konya'da Ramazan sevinci! Çocuklar camilere koşuyor

İki yıl süren kısıtlamaların ardından Ramazan'da Konya'da camilerde büyükleriyle saf tutan minikler ve gençler güzel görüntüler oluşturdu. Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, Işıklar Mahallesi'nde teravih sonrası minikleri sevindirdi

Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıl süren kısıtlamaların ardından bu Ramazan Konya'da camiler teravih namazlarında doldu taştı. Kentteki pek çok camide çocuklar ve gençlerin yoğunluğu dikkat çekerken bu akşam Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesinde yer alan Selçuk Camii'nde büyükleriyle saf tutan minikler güzel görüntüler oluşturdu.

Konya'nın Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile meclis üyeleri teravih namazında Selçuk Camii’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, "Işıklar Mahallemizdeyiz. Selçuk Camii’nde teravih sonrası hemşehrilerimizle selamlaştık. Selçuklumuzun her mahallesinde Ramazan-ı Şerif’in bereketine ortak oluyor, hemşehrilerimizin hayır dualarını alıyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah" dedi.

Selçuklu Belediyesince teravih sonrası düzenlenen Hacivat Karagöz gösterisiyle Işıklar Mahallesinde çocuklar ve aileleri eski Ramazan geleneklerini de yaşadı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.