Konya'da Ramazan! Çumra'da teravih sonrası çekilen fotoğraflar 'maşallah' dedirtti

Konya'da Ramazan! Çumra'da teravih sonrası çekilen fotoğraflar 'maşallah' dedirtti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Bozkır ve Çumra ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Çumra Ak Minareli Cami'nin genç cemaati teravih namazı sonrası çekilen fotoğrafları 'maşallah' dedirtti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çumra ve Bozkır ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çumra'da ilk olarak Çatalhöyük karşılama ve tanıtım merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Altay, "Çatalhöyük’ü Konya turizmine kazandıracağız" dedi.

Resim

Uğur İbrahim Altay ardından Çumra esnafı ve Ramazan Arslan'ı ziyaret ederek mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

Resim

Ardından Bozkır ilçesine geçen Altay, esnafları gezerek Ramazanlarını tebrik ederken, Galip Akdağ ve şehit eşi Emine Sürücü’yü evlerinde ziyaret etti.

Resim

Başkan Altay ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Çumra, Bozkır, Hadim, Akören, Güneysınır ve Taşkent ilçeleri belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte iftar yaptı.

Resim

Başkan Altay teravihte Çumra AK Minareli Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih sonrası minik ama cami cemaatiyle fotoğraf çektiren Altay, "Bu iki fotoğrafa bıraktım" dedi.

İşte Memleket ailesinin de kalbini çalan o iki fotoğraf..

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.