Konya'da prestijli eğitim uygulaması

Konya'da prestijli eğitim uygulaması

Konya Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlerin profesyonel gelişimine destek olmak amacıyla Bilim Muallimleri Merkezi (BİLİMUM) iş birliğiyle eğitimde bilimsel uygulama hareketini başlatıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, eğitimde kalitenin artırılması ve öğretmenlerin profesyonel gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım atıyor. Büyükşehir Belediyesi, Bilim Muallimleri Merkezi (BİLİMUM) ve Kariyer Merkezi iş birliğiyle "Eğitimde Bilimsel Uygulama Hareketi"ni başlatıyor.

Öğretmenlerin eğitim yetkinliklerini artırarak, bilimsel uygulamalarla öğretmenlerin gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen bu çalışma çerçevesinde, öğretmenlere üç modülden oluşan üç haftalık ücretsiz eğitimler sunulacak. BİLİMUM ve Kariyer Merkezi, öğretmenleri etkileyici atölye çalışmaları ve alanında uzman eğitmenlerin katılımıyla düzenlenen seminerlerle bir araya getiriyor.

p1.jpg

BİLİMUM'un zengin eğitim içeriği, öğretmenlerin bilimsel yürüyüşlerini desteklerken aynı zamanda ülkenin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlıyor. Programın modüler piramitsel yapısıyla dikkat çeken BİLİMUM, milli ve manevi değerleri öne çıkararak öğretmenleri yeniden yapılandırmacı ve ilerlemeci bir perspektifle destekliyor. Katılımcılara sertifikasyon imkanı da sunuluyor.

Ücretsiz olarak verilen eğitimlerde, öğretmenlere güncel eğitim yaklaşımları ve sınıflarında uygulamaları açısından en yeni örnekler sunuluyor. Programla birlikte, eğitimde yenilikçi ve etkili yaklaşımlar öne çıkarılarak öğretmenlerin profesyonel gelişimine büyük katkı sağlanması hedefleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.