Konya'da otomobille çarpışan traktör tarlaya savruldu! Ali Güneş ölü, 2 yaralı

Konya Hüyük'te otomobille çarpışan traktör savrularak tarlaya girdi. Telefon direğine çarparak durabilen traktörün sürücüsü Ali Güneş kaldırıldığı hastanede öldü, otomobil sürücüsü ve eşi yaralandı. Güneş'ten geriye TikTok’a yüklediği görüntü kaldı

Konya’nın Hüyük ilçesinde otomobille traktör çarpıştı. Feci kazada tarım işçisi Ali Güneş hayatını kaybetti, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ve eşi yaralandı..

OTOMOBİL PANCAR YÜKLEME KEPÇESİ TAKILI TRAKTÖRLE ÇARPIŞTI
Kaza, Beyşehir-Isparta kara yolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyşehir’den Hüyük yönüne seyir halinde olan İ.Ş. yönetimindeki 42 H 7836 plakalı otomobil, İmrenler-Selki Mahallesi yol ayrımı yakınlarındaki Yelken mevkisinde, Ali Güneş (42) idaresindeki 42 TP 569 plakalı pancar yükleme kepçesi takılı traktörle çarpıştı..

EKİLİ ARAZİYE GİRİP DİREĞE ÇARPAN TRAKTÖRDEN SAVRULDU

Kaza sonucu otomobille çarpıştıktan sonra kara yolundan çıkarak ekili araziye giren ve sonrasında telefon direğine çarparak durabilen traktörün savrulan sürücüsü Ali Güneş ağır yaralandı. Kazada, otomobil sürücüsü İ.Ş. ve eşi A.Ş. de yaralandı. Yaralılar olay yerine yönlendirilen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı..

ALİ GÜNEŞ HASTANEDE ÇAN VERDİ
Yaralılardan durumu ağır olan traktör sürücüsü Ali Güneş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ali Güneş’in tarım işçisi olarak çalıştığı, traktörün de kendisine ait olmadığı öğrenildi..

TOLCA MAHALLESİNDEN KARI KOCA YARALANDI

Otomobilde bulunan ailenin ise Hüyük’ün Tolca Mahallesi’ne araçlarıyla seyir halinde oldukları, kazanın bu esnada yaşandığı öğrenildi..

GÜNEŞ'İN AİLESİ GÖZYAŞINA BOĞULDU

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Güneş’in acil servis önüne gelerek ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı..

GERİYE TİKTOK GÖRÜNTÜSÜ KALDI

Kazada ölen Ali Güneş’ten geriye TikTok’a yüklediği video görüntüsü kaldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.