Konya’da önce saman balyaları sonra ev tutuştu! Ekipler zamanla yarıştı

Konya’da önce saman balyaları sonra ev tutuştu! Ekipler zamanla yarıştı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde iki katlı evin garaj kısmında saman balyalarının tutuşması sonucu başlayan yangın binayı tamamen sardı. Yangının bitişikteki evlere sıçramaması için itfaiye ekipleri ve mahalleli zamanla yarıştı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde iki katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Mahalleli ve itfaiye ekiplerinin seferber olduğu yangın, bitişiğindeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Önce saman balyaları sonra ev tutuştu

Beyşehir'e bağlı Sadıkhacı Mahallesi'nde N.Ç.'nin ikamet ettiği iki katlı taş evin garaj olarak kullanılan ve saman balyalarının da bulunduğu alt kısmından dumanlar çıktığını gören ev sakinleri durumu 112 Acil Merkezi'ne bildirdi.

Önce mahalleliler koştu

Saman balyalarının da yanması sonucu kısa sürede büyüyerek üst kata sıçrayan ve evi tamamen saran yangını, mahalle sakinleri de söndürmeye çalıştı.

İş makineleriyle müdahale

İhbar üzerine yangın mahalline kısa sürede itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının meydana geldiği eve bitişik evlerin de bulunması üzerine bu evlere yangının sıçramaması için adrese iş makineleri de yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, iş makineleri de binadaki balyaları dışarıya çıkardı.

Kullanılamaz hale gelen ev yıkıldı

Alevlere teslim olup tamamen kullanılamaz hale gelen ev, iş makineleri tarafından yıkıldı. Daha sonra yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, ekipler soğutma çalışması yaptı.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

evvv.jpg

evvvv.jpg

evvvvv.jpg

evvvvvvvvv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.