Konya'da o saatlere dikkat, kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor! İşte 4 - 8 Haziran hava durumu

Konya'da o saatlere dikkat, kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor! İşte 4 - 8 Haziran hava durumu

Konya'da Meterolojinin son tahminlerine göre bugün kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öğle saatleri itibariyle ise kuzey kesimlerde yağmur ve kuvvetli rüzgar etkisini artıracak. Peki yağışlar devam edecek mi? İşte 4 - 8 Haziran hava durumu

Konya'da Meteorolojinin son tahminlerine göre 4 Haziran 2023 Pazar (bugün) parçalı ve çok bulutlu, sabah 09.00 itibari ile aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli yağış ve yağışlar birlikte kuvvetli rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bugün bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın 4 Haziran (bugün) öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Konya ve bölgesinde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette ve yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

KONYA 4 HAZİRAN PAZAR SAATLİK HAVA DURUMU

Konya'da bugün parçalı ve çok bulutlu, sabah saatleri itibariyle gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Beklenen hava sıcaklığı en düşük 13 en yüksek 22 derece olacak.

konyahavadurumu.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da havanın 4 Haziran Pazar (bugün) parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu 13 ila 22 derece, 5 Haziran Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlı 14 ila 20 derece, 6 Haziran Salı günü yağmurlu 14 ila 21 derece, 7 Haziran Çarşamba günü parçalı bulutlu 13 ila 24 derece, 8 Haziran Perşembe günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı 14 ila 24 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

KONYA, AKSARAY, KARAMAN, NİĞDE 4 HAZİRAN METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

4 Haziran Pazar

5 Haziran Pazartesi

6 Haziran Salı

7 Haziran Çarşamba

8 Haziran Perşembe

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.