Konya’da mıcıra kapılan otomobil devrildi: Ayşe Hamit öldü, 2 yaralı

Konya’da mıcıra kapılan otomobil devrildi: Ayşe Hamit öldü, 2 yaralı

Konya'nın Derebucak ilçesi Yeni Konya-Antalya karayolunda, seyir halindeki otomobil mıcıra kapılarak yoldan çıktı. Devrilen otomobilde ağır yaralanan Ayşe Hamit kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor

Konya'nın Derebucak ilçesinde, seyir halindeki otomobilin mıcıra kapılarak yoldan çıkıp devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Derebucak ilçesi Yeni Konya-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Konya istikametine seyir halinde olan A.H. yönetimindeki 07 AGF 607 plakalı otomobil, Derebucak ilçe merkezi yakınlarında mıcırlı yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Konya’da mıcıra kapılan otomobil devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilden yaralı olarak çıkarılan sürücü A.H. ile araçta yolcu olarak bulunan aile fertleri F.H. ve Ayşe Hamit, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Konya’da mıcıra kapılan otomobil devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

AYŞE HAMİT HASTANEDE CAN VERDİ

Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Ayşe Hamit hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.