Konya'da liselilerin kavgası kanlı bitti! 7 yaralı, 6 gözaltı

Konya'da liselilerin kavgası kanlı bitti! 7 yaralı, 6 gözaltı

Konya’da lise öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 4 öğrenci bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı, 3 darp edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken olaya karışarak kaçan 6 öğrenci kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı

Konya’nın Sarayönü ilçesinde liseli öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada 7 öğrenci yaralandı. Olayla ilgili 6 lise öğrencisi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre Sarayönü ilçesi Anadolu Meydanı’nda liseli öğrenciler arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma meydana geldi.

4 ÖĞRENCİ BIÇAKLA YARALANDI, 3 ÖĞRENCİ İSE DARP EDİLDİ

Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucunda bacak ve kol bölgelerinden olmak üzere toplam 4 öğrenci bıçakla yaralanırken, 3 öğrenci de darp edildi.

6 LİSE ÖĞRENCİSİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili yaptığı titiz çalışma neticesinde yine aynı ilçede lise öğrencileri olan D.A., S.A., N.Y., O.K., S.K. ve Ö.U.’yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler ile ilgili işlem başlatıldığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.