Konya'da Kurban Bayramı! Belediye otobüsü ve tramvay ücretsiz mi?

Konya'da Kurban Bayramı! Belediye otobüsü ve tramvay ücretsiz mi?

Konya'da Kurban Bayramı'nda belediye otobüsü ve tramvaylar ücretsiz mi? Büyükşehir Belediyesi Konya'da toplu ulaşımın Kurban Bayramının ilk günü ücretsiz, 2., 3. ve 4. günlerde ise yüzde 50 indirimli olarak hizmet vereceğini duyurdu

Konya'da Kurban Bayramı'nda belediye otobüsü ve tramvaylar ücretsiz mi? Uzun yıllardır toplu ulaşımın ücretsiz olduğu Konya'da bu bayram bir değişikliğe gidildi. Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu ulaşım araçları bayram boyunca pazar tarifesiyle hizmet verecek ve 1. gün ücretsiz, diğer günler yüzde 50 indirimli olacak.

PAZAR TARİFESİ GEÇERLİ

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Büyükşehir, vatandaşların bayram ziyaretlerini otobüsler ve tramvaylarla rahat geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yaptı. Bayram süresince Pazar tarifesiyle hizmet verecek toplu ulaşım araçları, bayramın birinci günü ücretsiz, diğer günler yüzde 50 indirimli olacak" ifadeleri kullanıldı.

OTOPARKLAR ÜCRETSİZ

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm kapalı otoparklar ile yol üzeri ve açık otoparklar arefe gününden bayram sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek.

ÜCRETSİZ KURBANLIK VE ET MUAYENESİ

Konya Büyükşehir Belediyesi Yeni Hayvan Pazarı’nda veteriner hekimler tarafından bayramın son gününe kadar hayvanların ücretsiz genel muayenesi, yaş tayini ve ultrason ile gebelik testi hizmeti verilecek. Bayram boyunca vatandaşların hastalığından şüphe ettikleri kurbanlık etleriyle ilgili nöbetçi veteriner hekimler ücretsiz et muayenesi hizmeti verecek. Vatandaşlar, nöbetçi veteriner hekimlere 444 55 42 üzerinden ulaşabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.