Konya'da korkunç cinayet! Yaşlı adamın cesedini işten eve gelen eşi buldu

Konya Meram'da işten eve gelen eşinin kapıyı açtıramadığı yaşlı adam 75 yaşındaki Abdullah K. evinde çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri katil ya da katillerin peşinde

Konya'nın Meram ilçesinde kendisinden haber alınamayan 75 yaşındaki Abdullah Kuyucak, evinde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri cinayeti işleyen katil ya da katilleri yakalamak için çalışma başlattı.

EVE GELEN EŞİ KAPI AÇILMAYINCA İHBARDA BULUNDU

Olay, saat 20.00 sularında Konya'nın Meram ilçesi Hadimi Mahallesi Halkabeğüş Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işten evine gelen Hatice K. (65) kapı açılmayınca ve eşinden haber alamayınca durumu yakınlarına bildirdi.

EVİNDE BIÇAKLANDI

Hatice K. yakınları ile birlikte durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri eve girdi. Ekipler, Abdullah K.'yi evde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde buldu.

POLİS KATİLİN PEŞİNDE

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Abdullah K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, olayın şüpheli veya şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.