Konya'da KOMEK TOGG üretimine başladı! 7 renkte satışa sunuldu

Konya'da KOMEK TOGG üretimine başladı! 7 renkte satışa sunuldu

Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK Ahşap Oyuncak Eğitim ve Tasarım Atölyesi; yapboz, tren, araba, uçak, at, topaç, bulmaca gibi oyuncak yelpazesine Türkiye'nin seri üretim yerli ve milli otomobili TOGG’u da ekledi. 7 renk oyuncak Togg'lar satışa sunuldu

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesindeki atölyede Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'un ahşaptan oyuncağı da üretiliyor. 7 renkte üretilen oyuncak TOGG, online olarak yüzde 10 indirimle bin 350,00 TL'ye satışa sunuldu.

toggkomek.jpg

OYUNCAK TOGG 'ANATOYA' MARKASI İLE AHŞAPTAN ÜRETİLİYOR

KOMEK Ahşap Oyuncak Eğitim ve Tasarım Atölyesi; yapboz, tren, araba, uçak, at, topaç, bulmaca gibi oyuncak yelpazesine Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u da ekledi. "Anatoya" markasıyla doğal boyama teknikleri kullanılarak üretilen TOGG'un ahşap oyuncakları çocukların vazgeçilmezi olacak.

KOMEK TOGG’un ahşap oyuncağını üretiyor

Anatoya Ahşap Oyuncak Üretim Atölyesi, Anatoya'nın "Medeniyetimizin oyuncakları" sloganıyla KOMEK bünyesinde 2019 yılında Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (KOP SOGEP) projesi çerçevesinde kuruldu.

KOMEK TOGG’un ahşap oyuncağını üretiyor

Ahşap ve pelüş oyuncaklar üreten atölyede kendi tasarımlarıyla eğitici, geleneksel, robotik, teknolojik oyuncaklar üretiliyor ve internet üzerinden tüketiciye ulaştırılıyor.

KOMEK TOGG’un ahşap oyuncağını üretiyor

ANATOYA'YA ÖZEL 7 RENK ÜRETİLİYOR

Yaklaşık 4 aylık bir çalışmanın ardından yerli ve milli araç TOGG'un da ahşap oyuncaklarını üreten KOMEK Ahşap Oyuncak Üretim Atölyesi, kayın ağacından ürettiği oyuncak araçları 7 farklı renkte satışa sunuyor. Talebe göre kapıları açılan ve sabit modellerle sayısının artırılması planlanan oyuncak, 15 parçadan oluşuyor ve 40 santimetre uzunluğu sahip.

Oyuncak TOGG'un, komekpazari.com KOMEK PAZARI SATIŞ SAYFASI adresinden satışa sunulduğu açıklandı.

Öte yandan oyuncak Toog ANATOYA AHŞAP OYUNCAK ATÖLYESİ SATIŞ SAYFASI'nda yüzde 10 indirimle bin 350,00 TL'den satışa sunuldu.

togg.jpg

KOMEK TOGG’un ahşap oyuncağını üretiyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.