Konya’da kar yağışı! İki ilçede okullar tatil edildi

Konya’da kar yağışı! İki ilçede okullar tatil edildi

Konya'nın bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenci ve veliler 'okullar tatil mi?' sorusuna cevap arıyordu. İki ilçede eğitime 17 Mart Cuma (bugün) 1 gün süreyle kar tatili verildiği açıklandı

Konya'nın bazı bölgelerinde etkisini sürdüren kar yağışı sebebiyle Ahırlı ve Derebucak ilçelerinde eğitime 17 Mart Cuma günü 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Konya'da kar yağış nedeniyle Ahırlı ve Derebucak ilçelerinde 17 Mart Cuma günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ahırlı ve Derebucak ilçelerinde, kar yağışının devam etmesi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek, meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 17 Mart Cuma günü eğitime 1 gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.