Konya'da kafede çıkan baca yangını büyümeden söndürüldü

Konya'da kafede çıkan baca yangını büyümeden söndürüldü

Konya'da bir fırın kafenin bacasında yangın çıktı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Aynı bacada daha önce de iki kez yangın çıktığı öğrenildi

Konya'nın Kulu ilçesinde fırın ve kafe olarak faaliyet gösteren iş yerinin bacasında çıkan yangın korkuttu. Üst katları ikamet olan binadaki yangın kısa sürede söndürüldü.

Konya'nın Kulu ilçesi Alpaslan Mahallesinde fırın ve kafe olarak faaliyet gösteren iş yerinin bacasında yangın çıktı. Kat çatısındaki kaplama örtüsünden dumanların yükseldiğini fark eden mahalle sakinleri, durumu önce iş yeri sahibine ardından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

ÜST KATTAKİ EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, bacanın bulunduğu yerde çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. İş yerinin üst katlarında bulunan daireler ise, itfaiyenin zamanında müdahalesi sonucu zarar görmedi.

Önceki yıllarda da aynı yerde 2 kez daha yangın çıktığı ortaya çıktı.

Konya'da kafede çıkan baca yangını büyümeden söndürüldü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.