Konya'da kaçakçılara eş zamanlı operasyon! 15 milyon bandrolsüz makaron ele geçirildi, 3 gözaltı

Konya’da KOM Şube Ekiplerince kaçakçılara eş zamanlı operasyon yapıldı. Bir tır, bir kamyon ve bir evde aramalarda 15 milyona yakın bandrolsüz makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 3 zanlı gözaltına alındı

Konya’da Kom Şube Ekiplerince kaçakçılara düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 milyon 900 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 3 zanlı gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Analiz ve Teknik Takip Büro Amirliklerince yapılan çalışmalar neticesinde Konya’da, 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçlarının önlenmesine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

İki ayrı çalışma kapsamında yapılan operasyonlarda 1 ev, 1 tır ve 1 kamyonda arama yapıldı. Yapılan aramalarda KOM Şube Ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde toplamda 14.900.000 adet bandrolsüz makaron ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 3 şahıs emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

k.jpgkkkkkkkkkkk.jpgkkkkkkkkkkkkkkk.jpgkkk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.