Konya’da kaçak akaryakıt satışı yapan iş yerine baskın! 3 gözaltı

Konya’da kaçak akaryakıt satışı yapan iş yerine baskın! 3 gözaltı

Konya polisinin bir iş yerine düzenlediği operasyonda 3 bin 265 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Öte yandan Karatay'da bir iş yerinde çok sayıda kaçak cep telefonu aksesuarı ve akıllı saat yakalandı. Olaylarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

Konya polisi devletin vergi kayıplarının, haksız kazanç ve haksız rekabetin önlenmesi adına gerçekleştirdiği operasyonlara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Konya'daki son operasyonlarda 3 bin 265 litre kaçak akaryakıt ve kaçak cep telefonu aksesuarı, akıllı saat ve bluetooth kulaklık ele geçirildi. Her iki olayla ilgili toplam 3 şüpheli gözaltına alındı

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

kacak-2.jpg

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Horuzluhan Sanayi Bölgesi'nde bir iş yerinde kaçak akaryakıt olduğu bilgisi üzerine adrese baskın düzenledi. Polis ekiplerince akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı tespit edilen iş yerinde yapılan aramada 3 bin 265 litre kaçak akaryakıt ele geçirilerek el konuldu.

kacak-3.jpg

KAÇAK TELEFON, AKILLI SAAT, BLUETOOTH KULAKLIK

Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karatay ilçesinde bir iş yerinde çok sayıda cep telefonu aksesuarı, akıllı saat ve bluetooth kulaklık ele geçirdi. Her iki olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

kacak-1.jpgkacak-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.