Konya'da İsveç ve Hollanda'ya tepki! Kur'an-ı Kerim'i müdafaa yürüyüşü saat 14.00'te başlıyor

Konya'da İsveç ve Hollanda'ya tepki! Kur'an-ı Kerim'i müdafaa yürüyüşü saat 14.00'te başlıyor

Konya'da İsveç ve Hollanda'da devlet izni ile gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerine tepki için Kur'an'ı müdafaa yürüyüşü yapılacak.Yürüyüş bugün (28 Ocak Cumartesi) saat 14.00'te Kılınçarslan Meydanı'nda başlayacak

Konya'da İsveç ve Hollanda'da devlet izni ile yapılan Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerine tepki için Kur'an'ı müdafaa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından organize edilen ve geniş katılım beklenen yürüyüş bugün (28 Ocak Cumartesi) saat 14.00'te Kılınçarslan Meydanı'nda başlayacak.

Konyalılar 'Kur'an canımız sana kurban' sloganı ile düzenlenen yürüyüşü 28 Ocak Cumartesi günü (bugün) saat 14.00'te, İsveç ve Hollanda'da yetkililerin izniyle gerçekleştirilen kutsal kitabımız Kur'an'ı Kerim'i yakma eylemini lanetlemek ve duruşunu göstermek amacı ile Kılınçarslan Meydanı'nda buluşacak. Konya STK Platformu tüm duyarlı Konyalıları yürüyüşe katılmaya davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum