Konya'da ilk kar yağmaya başladı! O yöne gidecekler dikkat!

Konya'yı Antalya'ya bağlayan 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiine mevsimin ilk kar yağışı etkili oluyor. Seydişehir-Akseki yolunda kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreyi bulurken, ekipler de küreme çalışmalarına başladı

Konya'yı Antalya'ya bağlayan 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiine mevsimin ilk karı yağıyor. Seydişehir-Akseki arasındaki 6 kilometrelik yolda etkisini sürdüren kar yağışının sürücüleri olumsuz etkilememesi için Karayolları ekipleri çalışmalara başladı.

KAR KALINLIĞI YER YER 5-10 SANTİMETRE

Konya'nın Seydişehir ilçesi ile Akseki karayolundaki 1825 metre rakımlı Alacabel'e mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışı öğlen saatlerinde başladı. Bölgede kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye ulaştı.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Akseki Seydişehir karayolu battı çıktı mevkiinden itibaren 6 kilometrelik bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri bölgede çalışmalarına başladı. Karayolları Alacabel ekipleri sürücülerin zor anlar yaşamaması için yolda biriken karı temizlemek için çalışma gerçekleştirdi.

TRAFİKTE SORUN YAŞANMADI

Karayolları ekipleri, sürücülerin trafikte herhangi bir sorun yaşamadıklarını, Alacabel Bakımevi'nde kış hazırlıklarını tamamladıkları ve yağış için geceli gündüzlü göreve hazırlıklı olduklarını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.