Konya'da hareketli günler! Bir günde 6 açılış 2 temel atma töreni yapan Altay yeni açılışlara davet etti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ve kazandırılan tesislerin açılışları art arda yapıldı. Konya'da dün 6 önemli tesis açılışı ve 2 temel atma töreni gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde ise Yazır Mahallesi'ne kazandırılan Ihlamur Parkı açıldı

Konya'daki 5 ilçede 28 Nisan Cuma günü Konya Büyükşehir ve ilçe belediyeleri iş birliğiyle 8 temel atma/açılış programı gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehre değer katacak yatırımlara imza attıklarını belirterek, "Karatay, Beyşehir, Seydişehir ve Selçuklu’da yatırımlarımızı açmaya devam edeceğiz" diyerek vatandaşları açılışlara davet etti.

dua.jpg

LARENDE DÜKKANLARI TEMELİ ATILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi ile merkez Meram Belediyesinin yürüttüğü Büyük Larende Dönüşümü çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından bölge esnafına yapılacak dükkanların temeli atıldı. onya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya için bir hayalimiz var. Dar-ül Mülk Projesi kapsamında 20 farklı noktada şehrimizde bir büyük ihya ve imar işi gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Altay, 200 milyon liranın üzerinde mal olacak Larende dükkanlarını bu yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefledikleri bilgisini de paylaştı.

emirgazi.jpg

EMİRGAZİ ŞEHİR KONAĞI AÇILIŞI YAPILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Emirgazi Şehir Konağı açıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Emirgazi ilçesine kazandırılan Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

KARAPINAR KATLI OTOPARKI VE TİCARET MERKEZİ İLE KİTAP KAFE AÇILIŞI

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Karapınar Ticaret Merkezi, Katlı Otoparkı ve Kitap Kafe’nin açılışları düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

75 milyon liralık bir yatırımın bugün Karapınar’la buluştuğunu belirten Başkan Altay, “Anadolu insanının ferasetini biliyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanına sevgisini biliyoruz. Bizim nasıl çalıştığımızı, nasıl eser ürettiğimizi, neler yaptığımızı da en iyi siz biliyorsunuz. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet diyenler olarak buradayız. Karapınar bizim gönlümüzün başköşesinde. Ama bugünlerde görüyorum ki Karapınar’ın ziyaretçileri biraz fazla. Eğer hizmeti görmek için gelmişseniz buyurun gelin. Ama başka bir amacınız varsa buradan size ekmek çıkmaz. Burası Murat Kurum’un memleketi. Burası Recep Tayip Erdoğan’a gönül vermiş insanların memleketi” dedi.

EREĞLİ YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’ye kazandırılan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılışı gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’ye kazandırılan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılışını yaptı.

Konya’nın her zaman eserleriyle konuşulan bir şehir olduğunu belirten Başkan Altay, açılışını yaptıkları yarı olimpik yüzme havuzunun güncel bedelle 38 milyon liraya mal olduğunu söyledi. Ereğlilileri 2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya mitingine davet eden Başkan Altay, “Biz Konya’nın ferasetine, Ereğlilerin ferasetine, Ereğlililerin Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini inanıyoruz” dedi.

Resim

ŞEFİKCAN PARKI 2. ETAP AÇILIŞI - 3. ETAP TEMEL ATMA TÖRENİ

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'ne kazandırılan Ihlamur Parkı'nın açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Şefik Can Caddesi imar hareketinin çok yoğun olduğu alanlardan biri. İnsanların sosyal hayata ihtiyacı olan bir bölge. Şefik Can Parkı’mızın ilk etabını tamamlayıp KAFEM ile birlikte hizmete sunmuştuk. Vatandaşlarımız çok yoğun bir şekilde kullanıyor. Şimdi de Şefik Can Parkı’mızın ikinci etabını bitirdik üçüncü ve son etabın düzenlemesine başladık. Parkımız bölgede yaşayan hemşehrilerimizin sosyal hayatına önemli bir katkı sağlayacak. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız için yapılacak spor alanlarıyla birlikte yeni bir cazibe merkezi oluşturuyoruz. Konya’mızın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Resim

BUGÜN 3 İLÇEDE 3 ÖNEMLİ AÇILIŞ DAHA VAR

Konya'da 29 Nisan Cumartesi (bugün) ise saat 14.00'te Beyşehir'de Huğlu ve Üzümlü Su Arıtma Tesisleri Açılışı, Saat 16.00'da Seydişehir Millet Bahçesi Açılışı, Saat 19.00'da ise Selçuklu Yazır Mahallesinde Ihlamur Park açılışları gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, tüm hemşehrilerini açılışlara davet etti.

altaydavet.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.