Konya'da hafif ticari araç dereye uçtu! 3 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde hafif ticari araç yoldan çıkarak dereye uçtu. Kazada araçta sıkışarak yaralanan 3 kişi güçlükle kurtarıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde hafif ticari aracın yoldan çıkarak dereye uçması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun 21. kilometresinde meydana geldi. Konya'dan Beyşehir yönüne seyir halinde olan D.A. idaresindeki 35 KIJ 96 plakalı hafif ticari araç, Doğanbey Mahallesi yolu kavşağı yakınlarında Akköprü mevkisinde yoldan çıktı.

Köprü korkuluklarının yanından dereye düşen araçtakiler bulundukları yerde sıkıştı. Kaza ihbarı üzerine jandarma, polis, trafik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araç içerisinde sıkışanları ekipler etrafı söğüt ağaçlarıyla çevrili deredeki bazı ağaçları keserek kurtarmaya çalıştı.

Araçtaki yaralı sürücü ile yolcu olarak bulunan A.Ş. ve İ.K. adrese vincin desteğiyle çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralılar, Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Araç vinç tarafından kaldırılarak dereden çıkarıldı ve çekiciye yüklendi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.