Konya'da gençlerin 'yan baktın' kavgası kanlı bitti! 2 kişi yaralandı, 2 yabancı uyruklu gözaltına alındı

Konya'da gençlerin 'yan baktın' kavgası kanlı bitti! 2 kişi yaralandı, 2 yabancı uyruklu gözaltına alındı

Konya’da dün akşam ortalık karıştı. İki grup arasında ‘yan bakma' iddiasıyla çıkan kavgada kan aktı. İki kişinin bıçakla yaralandığı olayla ilgili Suriye uyruklu 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı

Konya’da iki grup arasında ‘yan bakma' meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 20 yaşındaki Yasin S. ve kavgayı ayırmaya çalışan 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili Suriye uyruklu 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olay yerinde toplanan kalabalığı dağıtırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SÖZLÜ TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, 31 Temmuz Pazar günü (dün akşam) saat 19.20 sıralarında Meram ilçesi Sahibiata Mahallesinde yaşandı. Yasin S.’nin (20) yolda yürüdüğü esnada yol kenarında duran daha önceden husumetli olduğu Suriye uyruklu A.H. (22) ve M.H. (18) ile yan bakma meselesi yüzünden sözlü tartışma çıktı.

İKİ KİŞİ HAFİF YARALANDI

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yasin S. ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi bıçakla hafif şekilde yaralandı.

İKİ SURİYELİ GÖZALTINA ALINDI

Kısa sürede olay yerine gelerek tarafları ayıran polis ekipleri Suriye uyruklu A.H. ve M.H’yi yakalayarak gözaltına aldı. Hafif yaralanan 2 kişi hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.