Konya'da genç kızın çeyizini çalan hırsızlar kameraya yakalandı! Biri tutuklandı polis diğerinin peşinde

Konya'da bir genç kızın çeyizini çalan 2 hırsızdan Emre U. polis ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalandı. Ekipler Zeynep Ç.'yi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor

Konya’da evlilik hayali kuran bir genç kızın çeyizine göz diken hırsızlar, girdikleri evden çaldıklarıyla çıkarken önce kameralara yakalandı. 2 hırsızdan biri polis ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalandı. Polis ekipleri Zeynep Ç.'yi yakalamak için peşine düştü.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, merkez Meram ilçesindeki bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Olay yerine giden ekipler, titiz bir çalışma sonucu biri kadın diğeri erkek 2 hırsızı kameralardan tespit etti. Kameralara yakalandıklarından habersiz olan ve çaldıkları 2 adet televizyon ile çeyizlerle evden çıkarken rahat tavırlar sergileyen şüphelilerin Emre U. (35) ve Zeynep Ç. (35) olduğu belirlendi. Şüphelilerden Emre U.'nun "hırsızlık ve yankesicilik" suçundan 5 ayrı suç kaydının ve aranmasının olduğu anlaşıldı.

ÇALDIĞI ÇEYİZLERİ SATMIŞ

Şahsı yakalamak için operasyon düzenleyen polis ekipleri, Emre U.'yu ikametinde yakaladı. Yapılan ilk sorgusunda çaldığı televizyon ve çeyizleri Burcu Ş. (30) isimli bir şahsa sattığını itiraf eden zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK MALI SATIN ALMAKTAN İŞLEM BAŞLATILDI

Hırsızlık olayına karışan Zeynep Ç. için başlatılan yakalama çalışmaları ise devam ediyor. Çalınan malları satın alan Burcu Ş. hakkında da hırsızlık malı satın almaktan yasal işlem başlatıldığı bilgisi verildi.

Genç kızın çeyizini çalan 2 hırsızdan biri yakalandı

Genç kızın çeyizini çalan 2 hırsızdan biri yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.