Konya'da Geliştirilen Ekmekcell Uygulamasıyla Askıda Ekmek Hayır Köprüsü Devam Ediyor

Ekmekcell uygulaması, hayırseverlerin dijital platformda ihtiyaç sahiplerine ekmek sağlamasını kolaylaştırıyor. Konya'da geliştirilen proje, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de desteğini almış durumda.

Konya'da geliştirilen Ekmekcell adlı uygulama, askıda ekmek geleneğini dijital platforma taşıyarak, hayırseverlerin ve ihtiyaç sahiplerinin bir araya gelmesini sağlıyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan proje, Ekmekcell kartları aracılığıyla hayırseverlerin ekmek alıp yükledikleri kartları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Mahalle muhtarlarından alınan listelerle belirlenen 10 bin ihtiyaç sahibine Ekmekcell kartları dağıtıldı.

a1.jpg

Ekmekcell Genel Müdürü Tevfik Serkan Gümüş, projenin amacını "veren el ile alan el arasında köprü olmak" olarak açıklıyor. Uygulama, Ramazan ayında da ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. Gümüş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin projeye destek verdiğini ve beğendiğini belirtiyor.

a2.jpg

Uygulamanın şu ana kadar 10 bin aileye ulaştığını ifade eden Gümüş, daha fazla aileye ulaşmayı hedeflediklerini vurguluyor. Ekmekcell kartlarıyla ihtiyaç sahiplerinin artık ekmek alırken rencide olmadan işlem yapabileceğini söyleyen Gümüş, projenin sadece Ramazan ayına özel olmadığını, 365 gün boyunca ihtiyaç sahiplerine destek sağlanması gerektiğini vurguluyor.

Ekmekcell uygulaması, Türkiye genelindeki belediyeler ve kamu kuruluşları tarafından da kullanılabilecek bir sistem olarak sunuluyor. Bu sayede daha geniş kitlelere ulaşması ve ihtiyaç sahiplerine daha fazla destek sağlanması hedefleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.