Konya'da feci olay! Baskından kaçarken foseptiğe düşen sağlık çalışanı öldü

Konya'da feci olay! Baskından kaçarken foseptiğe düşen sağlık çalışanı öldü

Konya’da dün akşam kısıtlamada maç izlediği kafeye yapılan baskından kaçarken foseptik çukuruna düşen sağlık memuru hayatını kaybetti. Nalçacı Mahallesindeki kafe geçtiğimiz hafta da CİMER'e yapılan ihbar sonucu basılmıştı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında açık olan kafeye yapılan polis baskınında kaçarken bodrum kattaki kanalizasyon çukuruna düşen 33 yaşındaki sağlık memuru Tevfik Sevi hayatını kaybetti.

Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede kısıtlama saatlerinde faaliyetin devam ettiği yönünde ihbar alan polis ekipleri harekete geçti. Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve çarşı mahalle bekçileri kafeye baskın düzenledi. İçeride nargile içtiği tespit edilen 4 kişiye cezai işlem uygulandı.

9.jpg

Polis denetimlerini tamamlayıp, kafeden ayrılacağı sırada kafe çalışanları bodrum katta bulunan müştemilattaki üstü açık kanalizasyon çukuru içerisinde bir kişinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine bodrum kata inen polis, içerisinde 1 metre su bulunan çukur içerisinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan 33 yaşındaki Tevfik Sevi'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

99.jpg

Sevi'nin kafede nargile içtiği, baskın sırasında kaçıp bodrum katına indiği ve bu sırada çukura düştüğünü belirledi.

Evli ve 2 çocuk babası Sevi'nin cenazesi itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

999.jpg

Kafe geçtiğimiz hafta da mühürlenmişti

Bu arada, polisin, CİMER'e gelen ihbar üzerine 20 Nisan’da aynı kafeye baskın yaptığı, nargile içip, okey oynadığı tespit edilen 10 kişi hakkında 'sokağa çıkma kısıtlaması ve sosyal mesafe kurulanını ihlal' suçlarından 63 bin lira para cezası uyguladığı ortaya çıktı. İş yeri sorumluları hakkında da nargile tüketildiğiyle ilgili tutanak hazırlanıp, iş yerinin mühürlendiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum