Konya’da ev yangını! Alevlerin sardığı taş bina bu hale geldi

Konya'nın Derebucak ilçesinde alevlerin sardığı taş yapı evdeki yangın uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Evin sahibinin yurt dışında olduğu öğrenildi

Konya'nın Derebucak ilçesinde taş yapı bir ev, çıkan yangında alevlere teslim oldu. Kullanılamaz hale gelen evin sahibinin yurt dışında olduğu öğrenilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Konya'nın Derebucak ilçesine bağlı Göynem Mahallesinde çıktı. İlçe merkezinde merkezinde bulunan bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Alevlerin evi tamamen sardığı yangına itfaiye ve belediye ekipleri müdahale etti. Su tankeri ve iş makinesinin de destek verdiği yangın çevre binalara sıçramadan güçlükle söndürüldü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken, ev sahibinin ise yurt dışında olduğu öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma sürüyor.

Konya’da ev yangını! Alevlerin sardığı taş bina bu hale geldi

Konya’da ev yangını! Alevlerin sardığı taş bina bu hale geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.