Konya'da esnafa kezzaplı saldırı kamerada! Çarşaf giyip gelmiş

Konya’da ayakkabıcılık yapan Selahattin Ö., çarşaf giyinmiş bir kişinin kezzaplı saldırısına uğradı. Vücudunda ve yüzünde yanıklar oluşan genç adam tedavi altına alınırken, babası “Saldırganın kadın kılığına girmiş erkek olduğunu düşünüyoruz" dedi

Konya’da ayakkabıcılık yapan 40 yaşındaki Selahattin Ö., iş yerinin önünde üzerinde kara çarşaf bulunan bir kişinin kezzaplı saldırısına uğradı. Vücudunda ve yüzünde yanıklar oluşan Ökçesiz, hastanede tedavi altına alındı.

konya-kezzapp.jpg

Olay, geçtiğimiz Pazar günü merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gelen Selahattin Ökçesiz, dükkanını açtıktan kısa süre sonra saldırıya uğradı.

konyakezzapp.jpg

Çarşaf giyimli biri elindeki kutu içerisindeki yanıcı maddeyi Ökçesiz’in üzerine atıp, hızla olay yerinden kaçtı.

Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Ökçesiz Yanık Merkezi’nde tedavi altına alındı. Göğüs bölgesinde ve yüzünde ciddi yanıklar bulunan Ökçesiz’in babası Sabri Ökçesiz, “Saldırganın kadın kılığına girmiş erkek olduğunu düşünüyoruz. Koşusundan, yürüyüşünden onu anladık. Peşinden koşanlar yetişememiş. Elindeki yanıcı maddeyi oğlumun üzerine atıp, kaçmış, Oğlumuzun vücudunda ve yüzünde ciddi yanıklar var. Yakalanıp, adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.

konyakezzap.jpg

Öte yandan saldırganın elinde yanıcı madde ile iş yerinin önün gelmesi ve olay sonrası kaçması güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi.

kezzap.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.