Konya’da eski eşi tarafından öldürülen Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan toprağa verildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde tartıştığı eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen kadın Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan toprağa verildi. Olaydan sonra polise giderek teslim olan cinayet zanlısı Bekir Doğan ise tutuklandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde tartıştığı eski eşi Bekir Doğan tarafından evinde vurularak öldürülen Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan defnedildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan'ın (19) bulunduğu eve geldi. Burada eşiyle tartışan Bekir Doğan, aracından aldığı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan'a ateş etti.

ESKİ EŞİ VE KIZINI ÖLDÜRÜP POLİSE TESLİM OLDU

Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Bekir Doğan, sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Olayın ardından otopsi yapılmak üzere hasta morguna kaldırılan Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Anne ve kızının cenazesi Seyit Harun Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye, Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ailenin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Konya’da eski eşi tarafından öldürülen Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan toprağa verildi

Konya’da eski eşi tarafından öldürülen Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan toprağa verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.