Konya'da deprem mi oldu? Telefonlara 6,3 büyüklüğünde deprem bildirimi

Konya'da deprem mi oldu? Telefonlara 6,3 büyüklüğünde deprem bildirimi

Son Dakika! Konya'da deprem mi oldu? Konya dahil bir çok ilde hissedilen yeni bir deprem ya da artçı sarsıntı meydana geldi. Konya'da da sarsıntı ve cep telefonlarına gelen deprem bildirimleri ile büyük korku yaşandı

Son Dakika! Konya'da deprem mi oldu? Konya dahil bir çok ilde hissedilen yeni bir deprem ya da artçı sarsıntı meydana geldi. Konya'da da sarsıntı ve cep telefonlarına gelen deprem bildirimleri ile büyük korku yaşandı. Yüksek katlarda yaşayan vatandaşlar, kar ve fırtınaya aldırış etmeden soluğu açık alanlarda aldı.

Android deprem uyarıları sisteminden Konya'da da cep telefonlarına iletilen bildirimde, 6 Şubat saat 13.24 sıralarında tahmini 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtilerek, acil duruma hazırlıklı olunması istendi.

KAHRAMANMARAŞ'TA 7,5 ŞİDDETİNDE BİR DEPREM DAHA

Kandilli Rasathanesi son deprem verilerine göre 6 Şubat saat 13:24:49'da merkez üssü Kahramanmaraş Gözpınar-Ekinözü olan 16.4 km derinlikte 7.5 şiddetinde bir ilksel deprem meydana geldi. Deprem Konya, Ankara ve bir çok ilde hissedildi.

depremkonyaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum