Konya’da dehşete düşüren olay! Mehmet ve Fadime Dağlı silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Konya'nın Çumra ilçesinde 4 çocuk babası Mehmet Dağlı, kendisine ait cipin yanında başında, 42 yaşındaki eşi Fadime Dağlı ise aracın içerisinde göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu

Konya'nın Çumra ilçesinde 4 çocuk babası Mehmet Dağlı, kendisine ait cipin yanında başında, 42 yaşındaki eşi Fadime Dağlı ise aracın içinde göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, öğle saatlerinde Çumra ilçesi Dedemoğlu Mahallesi Aslım Yaylası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 42 J 5415 plakalı bir cip yanında 1 kişinin yerde ve 1 kadının ise araç içerisinde hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Konya’da karı koca ölü bulundu

BİRİ GÖĞSÜNDEN DİĞERİ BAŞINDAN VURULDU

Jandarma ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede araç içerisinde bulunan 42 yaşındaki Fadime Dağlı'nın göğsünden, eşi Mehmet Dağlı'nın (42) ise kafasından vurulmuş olduğu belirlendi.

KARI-KOCA OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede karı ve kocanın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından cesetler otopsi için morga kaldırıldı.

Konya’da karı koca ölü bulundu

İNTİHAR ŞÜPHESİ

Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemeler sonunda, 4 çocuk babası Mehmet Dağlı'nın eşi Fadime Dağlı'yı öldürdükten sonra intihar ettiği yönünde değerlendirme yapılırken, olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ise Mehmet Dağlı'nın yanında bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Konya’da karı koca ölü bulundu

Konya’da karı koca ölü bulundu

Konya’da karı koca ölü bulundu

Mehmet Dağlı'dan geriye aracı ile paylaştığı fotoğraf kaldı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.