Konya'da Cumhur İttifakı'ndan omuz omuza 'Türkiye Yüzyılı'na yürüyüş

Konya'da Cumhur İttifakı'ndan omuz omuza 'Türkiye Yüzyılı'na yürüyüş

Konya'da Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna saatler kala AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilatları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen çok sayıda Konyalı, Mevlana Meydanı’na yürüdü. Seçim çalışmaları dualarla sona erdi

Konya'da Cumhur İttifakı Milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatları ile çok sayıda Konyalı, Kılıçarslan Meydanı'ndan Mevlana Meydanı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek yürüyüşü yaptı. Konya'da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları Mevlana Meydanı’nda dualarla tamamlandı.

Resim

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi, Mutafa Hakan Özer, MHP Milletvekilleri Mustafa Kalaycı ve Konur Alp Koçak ve Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ali Yüksel, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Konyalılarla birlikte Mevlana Meydanı’na kadar yürüdü.

Resim

Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda toplanan ve aralarında AK Parti Konya milletvekillerinin yer aldığı çok sayıda partili ile Cumhur İttifakı seçmeni, Zafer, Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Caddesi'nden Mevlana Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirdi.

Resim

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesi hemşehrilerimizle birlikte yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. İnşallah yarın büyük bir zafer elde ederek Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM! Haydi hep birlikte sandığa" dedi.

akyurek.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, "Biz bu birlikteliğin bereketine inandık. Biliyoruz ki milletimizle birlikte yürüdüğümüz her yolun sonu aydınlığa ve hakikate çıkar. Şimdi önümüzde aynı birliktelikle yeniden zafere dönüşecek 28 Mayıs seçimi var. İrademizin gücünü yoğun katılımla gösterelim" diye konuştu.

Resim

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, "2. tur seçim çalışmalarımızı hemşehrilerimiz ile birlikte tamamladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdamızı yarın sandıklarda göstereceğiz. Rehavete kapılmadan hep birlikte rekora koşacağız inşallah." diye konuştu.

Resim

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizle birlikte yürüyüşümüzü gerçekleştirerek seçim koordinasyon çalışmalarımızı tamamlamış olduk. Konya’dan rekor bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü bir şekilde destek olacak, hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız inşallah." dedi.

Resim

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Kılıçarslan Meydanı Mevlâna Meydanı Aziz milletimizle, hemşehrilerimizle, teşkilatlarımızla omuz omuza #TürkiyeYüzyılı yürüyüşümüzü güçlü adamlarla sürdürüyoruz" dedi.

Resim

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, "‘Bir oydan ne olur?’ deme… Bu dava sensiz olmaz. Mevlana Meydanı’na gerçekleştirdiğimiz yürüyüşün ardından 28 Mayıs seçimleri öncesi seçim koordinasyon çalışmalarımızı tamamladık. Yarın hep birlikte sandıklara giderek Cumhurbaşkanımıza rekor destekle sahip çıkacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Resim

Mevlana Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından konuşmalar yapıldı, eski Konya Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun duası ile program sona erdi.

mevlanadua.jpg

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.