Konya’da çok sayıda kaçak tıbbi ürün ve sigara ele geçirildi! 3 gözaltı

Konya’da çok sayıda kaçak tıbbi ürün ve sigara ele geçirildi! 3 gözaltı

Konya'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda 5 bin 300 paket doldurulmuş sigara, 20 bin adet boş makaron, 3 bin 716 adet gümrük kaçağı tıbbi hap ve 937 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün ele geçirildi. Toplam 3 kişi gözaltına alındı.

Konya'da polisin düzenlediği kaçakçılara yönelik düzenlediği operasyonlarda 5 bin 300 paket doldurulmuş sigara, 20 bin adet boş makaron, 3 bin 716 adet gümrük kaçağı tıbbi hap ve 937 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün ele geçirildi. İki ayrı operasyonda toplam 3 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler devletin vergi kayıplarını önlemek adına operasyonlarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla haksız kazanç ve haksız rekabetin de önüne geçiliyor.

KARATAY'DA İKİ AYRI ADRESE OPERASYON

Merkez Karatay ilçesinde 2 adreste kaçak sigara ve tıbbi ürün olduğu bilgisine ulaşan KOM ekipleri, operasyon için harekete geçti.

Adreslere yapılan baskında 5 bin 300 paket doldurulmuş sigara, 20 bin adet boş makaron, 3 bin 716 adet gümrük kaçağı tıbbi hap ve 937 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün (jel, damla, sprey) ele geçirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kaçak sigara ve tıbbi ürünlere "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" çerçevesinde el konuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.