Konya'da 'çocuğum yurtta zor durumda' diyerek benzinle çatıya çıkan şahsı polis ikna etti

Konya'da elinde benzin şişesiyle 2 katlı binanın çatısına çıkan vatandaş, polis ekipleri tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Şahsın yurtta kalan çocuğunun zor koşullar altında olduğu gerekçesi ile intihar için çatıya çıktığı iddia edildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde benzin şişesiyle 2 katlı binanın çatısına çıkan şahıs hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde önlem alırken, çocuğu için çatıya çıktığı iddia edilen vatandaş polis ekipleri tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

BENZİN ŞİŞESİYLE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Olay, Konya'nın Akşehir ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda iş yerlerinin bulunduğu 2 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, O.K. yurtta kalan çocuğunun zor koşullar altında olduğunu gerekçe göstererek 2 katlı binanın çatısına elinde benzin şişesiyle çıkarak intihar girişiminde bulundu.

bb.jpg

BİNA ÖNÜNE BRANDA KURULDU

O.K.'yi gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis intihar etmek isteyen şahsın yanına çıkarken, itfaiye ekipleri de bina önüne gerdikleri branda ile önlem aldı.

b.jpg

POLİS İKNA ETTİ

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin görüşmesinin ardından ikna olan şahıs, çatıdan indirildi. O.K., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

bbbb.jpgbbb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.