Konya’da çiftlikte büyük yangın! 10 bin saman balyası alevlere teslim oldu

Konya’da çiftlikte büyük yangın! 10 bin saman balyası alevlere teslim oldu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangında yaklaşık 10 bin saman balyası alevlere teslim oldu. Dün akşam saatlerinde başlayan yangın çok sayıda ekip ve iş makineleri ile müdahale sonucu öğle saatlerinde kontrol altına alınabildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir çiftlikte bulunan yaklaşık 10 bin saman balyası çıkan yangın sonrası zarar gördü. Yangın çok sayıda ekibin yarım gün süren mücadelesi ile öğle saatlerinde kontrol altına alındı.

Yangın, dün akşam saatlerinde Seydişehir ilçesine bağlı Ortakaraören Mahallesinde bulunan çiftlikte çıktı. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Emin Oğul'a ait çiftlikte bulunan saman balyaları bir anda yanmaya başladı.

aw041612-01.jpg

Kısa sürede büyüyen yangını fark eden çiftlik sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, belediyeye ait iş makilerine de söndürme çalışmalarına destek verdi.

aw041612-02.jpg

Dün akşam saatlerinde başlayan yangının öğle saatlerinde kontrol altına alındığı öğrenildi. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın sonrası yaklaşık 10 saman balyasının zarar gördüğü belirtildi. Yanan saman balyalarının kamyonlarla bulundukları yerden başka noktalara götürüldüğü öğrenildi.

Yangınla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

aw041612-03.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.