Konya’da çatıda yatarak sıva yapan vatandaş yürekleri ağza getirdi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 4 katlı bir apartmanın çatısında kiremitlerin üzerine yatarak sıva yapan vatandaşı görenler hayrete düştü. Yüreklerin ağza geldiği o anlar vatandaş kamerasına yansırken, sıvanın kazasız bitmesi ise rahat bir nefes aldırdı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 4 katlı bir apartmanın çatısında kiremitlerin üzerine yatarak sıva yapan vatandaşo görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Çatıdaki tehlikeli sıva çalışması bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Beyşehir'de Evsat Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatısına çıkan iki kişiden biri çatıya yüzüstü yatarak çatı altındaki dış cepheye sıva yapmaya başladı. Çatıda kiremitlerin üzerine oturan diğer kişi de harç dolu kovayı tutarak ve malasına harç koyarak sıvacıya yardımcı olmaya çalıştı.

Herhangi bir iskelenin kurulu olmadığı görülen binada, hiçbir güvenlik önlem almadan sıva yapan kişiyi görenler şaşkınlık içerisinde kaldı. Sıva mesaisinin sonunda herhangi bir kaza yaşanmaması gören herkese rahat bir nefes aldırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.