Konya'da bir belediye başkanının Kovid-19 testi pozitif çıktı! Temaslılarını uyardı

Konya'da bir belediye başkanının Kovid-19 testi pozitif çıktı! Temaslılarını uyardı

Konya'nın Kulu İlçesi Belediye Başkanı Murat Ünver koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Maske, mesafe ve hijyen uyarısı yapan Ünver, yakın zamanda kendisiyle temaslı olanlara da test yaptırmaları ve dikkatli olmaları uyarısında bulundu

Konya'nın Kulu İlçesi Belediye Başkanı Murat Ünver koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ünver yakın zamanda kendisiyle temaslı olabileceklere de uyarılarda bulundu.

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili hemşehrilerim, sevgili dostlarım. Covid-19 testimizin pozitif çıkması dolayısıyla eşim kızım ve ben karantinadayız. Bizlere yakın zamanda teması olan herkes lütfen test yaptırsın ve kendine dikkat etsin. Bu hastalık aşı çıkıncaya kadar hepimizi tehdit edecektir ve kendi kendine de yol olmayacaktır. Onun için lütfen maske mesafe ve hijyen kurallarına uyalım, uymayanları ikaz edelim. Allah herkese sağlık sıhllat versin" ifadelerine yer verdi.

 

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Murat Ünver Favoriler 2d Kıymetl hemşehrilerim sevgili dostlarım COVID-19 testimizin pozitif çıkması dolayısıyla eşim kızım ve ben evimizde karantinadayız bizlerle yakın zamanda teması olan herkes lütfen test yaptırsın ve kendine dikkat etsin Bu hastalık aşı çıkıncaya kadar hepimizi tehdit edecektir ve kendi kendine yok olmayacaktır onun için lütfen maske mesafe ve hijyen kurallarına uyalım uymayanları ikaz edelim Allah herkese sağlık sıhhat versin'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.