Konya’da binlerce kaçak tıbbi ürün, tütün ve elektronik cihaz ele geçirildi! 6 gözaltı

Konya’da binlerce kaçak tıbbi ürün, tütün ve elektronik cihaz ele geçirildi! 6 gözaltı

Konya'da polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ürün, tütün mamulleri ile gümrük kaçağı elektronik cihaz ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Konya polisinin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda 3 iş yeri, 2 ev ve 1 araçta yapılan aramalarda çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ürün, tütün mamulleri ile gümrük kaçağı elektronik cihaz ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar çerçevesinde tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi.

konya-kacakcilik.jpg

BİNLERCE GÜMRÜK KAÇAĞI ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince 3 iş yeri, 2 ev ve 1 araçta yapılan aramalarda gümrük kaçağı 19 bin adet tıbbi ürün, 60 bin adet sahte bandrollü boş makaron, bin 600 paket doldurulmuş sigara, 50 kilogram nargile tütünü, 13 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 225 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

konya-kacakcilik3.jpg

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan gözaltına alınan 6 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, devleti vergi kayıplarına uğratan ve halkın sağlığını hiçe sayan kaçakçılara yönelik operasyonların aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

konya-kacakcilik2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.