Konya'da belediye çalışanlarına ek bayram ödemesi! O ilçede işçiler 2000'er lira alacak

Konya'da belediye çalışanlarına ek bayram ödemesi! O ilçede işçiler 2000'er lira alacak

Konya'da Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri çalışanlarına Kurban Bayramı öncesi bin 500 lira ek ödeme vereceklerini açıklarken, Kadınhanı Belediyesi ise 2 bin lira bayram ödemesi yapacağını duyurdu

Konya'da belediye çalışanlarına Kurban Bayramı öncesi ek ödeme yapılacak. Büyükşehir, Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyeleri şirket çalışanlarının Haziran ayı maaşlarına ek olarak bin 500 lira ödeme yapma kararı aldı.

BÜYÜKŞEHİR VE 3 MERKEZ İLÇE BELEDİYESİ İŞÇİLERE BİN 500'ER LİRA VERECEK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Şirket çalışanı arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla Haziran ayı maaşıyla birlikte (tek sefere mahsus) net 1.500 TL ek ödeme yapmaya karar verdik. Bereketli olsun, güle güle harcayın. Tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine selamlarımı iletiyorum. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz” paylaşımıyla ek ödeme haberini duyurdu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, “Kurban Bayramı öncesi, şirket işçisi mesai arkadaşlarımıza destek olmak ve aileleriyle daha huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sağlamak adına maaşlarına ek 1500 TL ödeme gerçekleştireceğiz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, paylaşımıyla haberi verdi: Bir başka Karatay için her yükü birlikte omuzladığımız şirket çalışanı mesai arkadaşlarımıza Kurban Bayramı öncesi destek olacağız. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde Haziran maaşlarına ek olarak 1.500 lira ödeme yapma kararı aldık. Bereketli olsun.

KADINHANI BELEDİYESİ'NDEN 2 BİN LİRA BAYRAM JESTİ

Öte yandan Konya'nın Kadınhanı İlçesi'nden de çalışanlara bayram desteği açıklaması geldi. Belediye Başkanı Mehmet Badem, işçilerle yaptığı toplantıda, Kurban Bayramı münasebetiyle belediye işçilerine bir seferliğine mahsus net 2000 TL maaş desteğinde bulunacaklarını söyledi.

Başkan Badem, yaşanan ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurduklarını ifade ederek, "İşçilerimizin haklarını ödeyemeyiz. İmkanlar dahilinde yapılabilecek en yüksek rakamla bir nebze olsun destek olmaya çalıştık" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.