Konya’da bayram yolu kana bulandı! Kamyon ve iki otomobil birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var

Konya Ankara karayolunda bayram trafiğinde korkulan oldu. Bir kamyon ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme kazada otomobiller hurdaya dönerken, çocukların da aralarında bulunduğu 13 kişi yaralandı. Yaralılardan 9'u Konya merkezdeki hastanelere sevk edildi

Konya Ankara Karayolu Kulu ilçesinde 2 otomobil ile 1 kamyonun karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

OTOMOBİLLER VE KAMYON ÇARPIŞTI

Kaza, akşam saatlerinde ilçe merkezi Konya Ankara Karayolu Çiçekkent kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep A'nın (42) kullandığı 06 BLN 498 plakalı Volkswagen marka otomobil, Hilal D. yönetimindeki 06 BT 6389 plakalı Toyota marka otomobil ve Kemal E. idaresindeki 42 GA 766 plakalı kamyon çarpıştı.

13 KİŞİ YARALANDI

Kazada kamyon sürücüsü yaralanmazken, otomobil sürücüleri ve çocukların da aralarında bulunduğu toplam 13 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YARALILARDAN 9'U KONYA MERKEZE SEVK EDİLDİ

Yaralılar ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan 9 kişi yapılan ilk müdahalelerinin ardından Konya'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

k.jpgkkk.jpgkkkkkkkk.jpgkkkkkkkkk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.