Konya'da baba ve oğlun öldüğü 1'i çocuk 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda yeni detaylar

Konya'da baba ve oğlun öldüğü 1'i çocuk 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda yeni detaylar

Konya'nın Çumra ilçesinde 61 yaşındaki Fehmi Türk ile 28 yaşındaki oğlu Memduh'un öldüğü, Hamit Çelik ile 8 yaşındaki yeğeninin yaralandığı silahlı saldırının zanlısı yakalandı. Saldırgan Hüseyin K.'nın alkollü olduğu öğrenildi

Konya'nın Çumra ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Hüseyin K. tarafından ateş açılması sonucu baba Fehmi Türk ile oğlu Memduh Türk hayatını kaybetti. Olay yerinde tesadüfen bulundukları öğrenilen Hamit Çelik ve 8 yaşındaki yeğeni yaralandı. Cinayet zanlısı Hüseyin K. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saat 19.15 sularında Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Türkmenkarahöyük Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin K. (54) almış olduğu alkolün etkisiyle yanında bulunan tabanca ile aynı mahallede yaşayan Hamit Çelik (47) ve yeğeni O.C.Ç. (8) ile Fehmi Türk (61) ve oğlu Memduh Türk'ü (28) yaraladı.

Fehmi Türk ve Memduh Türk öldü

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çumra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Fehmi Türk ve Memduh Türk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılar Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Katil zanlısı kıskıvrak yakalandı

Öte yandan olayı gerçekleştiren cinayet zanlısı Hüseyin K. jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlısı ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

2.jpg

22.jpg

Fotoğraf açıklaması yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum