Konya'da aranan firari FETÖ bölge imamı Ankara'da yakalandı

Konya'da aranan firari FETÖ bölge imamı Ankara'da yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/ PDY üyesi ve aranan "Küçük Bölge İmamı" Rıfkı S.'yi Ankara'da saklandığı adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/ PDY üyesi olan ve hakkında aranma kaydı bulanan Rıfkı S.’nin Ankara ilinde olduğunu tespit etti.

FETÖ silahlı terör örgütünde “Küçük Bölge İmamı” olarak görev yapan şahıs Konya KOM Şube ve Ankara KOM Şube’nin gerçekleştiği koordineli çalışmalar neticesinde saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalandıktan sonra Konya’ya getirilen FETÖ Küçük Bölge İmamı Rıfkı S., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.