Konya'da anahtarı üzerinde unutulan otomobili çalan 2 kişi uyuşturucuyla yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kontak anahtarı üzerinde unutulan otomobili çalan 2 hırsız 3 gün sonra Antalya-Konya yolunda yakalandı. Üzerlerinde bir miktar uyuşturucu da bulunan iki kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kontak anahtarı üzerinde unutulan park halindeki otomobili çalan 2 kişi polis tarafından yakalanırken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KONTAK ANAHTARI ÜSTÜNDE KALAN OTOMOBİLİ ÇALDILAR

Olay, 3 gün önce Konya'nın Beyşehir ilçesi Müftü Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde olan 42 ABS 013 plakalı otomobilin üzerinde kontak anahtarı olduğunu fark eden şüpheliler otomobili çaldı.

HIRSIZLAR TESPİT EDİLDİ

Otomobilinin çalındığını fark eden İ.Y'nin polis merkezine giderek aracının çalındığını bildirmesi üzerine Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Park halindeki aracı çalan şüphelilerinin M.K. ile S.Y. olduğu tespit edildi.

ANTALYA_KONYA YOLUNDA OTOBÜSTE YAKALANDILAR

Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışmalarına devam ederken, şüphelilerin Antalya'dan otobüs ile Beyşehir'e doğru yolda olduğunu tespit eden polis ekipleri, aracı durdurdu.

ÜST ARAMASINDA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Araçta bulunan 2 kişinin üzerinde yapılan aramada bir miktar eroin maddesi ile metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi.

NÖBETÇİ MAHKEME TUTUKLADI

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada işlemlerinin tamamlanan M.K. ile S.Y., sevk edildikleri Beyşehir Adliyesinde çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde "oto hırsızlığı" suçlamasıyla tutuklanarak Seydişehir cezaevine gönderildiği bildirildi.

22.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler