Konya'da alkol tankı patladı! Fabrika alev alev..

Konya 4. Organize Sanayi Bölgesinde kozmetik ürünleri üreten bir fabrikada alkol tankı büyük bir gürültüyle patladı. Fabrikadaki bazı parçalar patlamanın şiddetiyle bahçeye uçarken yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Konya 4. Organize Sanayi Bölgesinde kozmetik ürünleri üreten bir fabrikada alkol tankı büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

ALKOL TANKI PATLADI

Edinilen bilgiye göre yangın, Konya'nın Selçuklu ilçesi Büyükkayacık Mahallesi 4. Organize Sanayi Bölgesi 416. sokakta bulunan bir kozmetik ürünleri fabrikasında çıktı. Fabrikada bulunan alkol tankı henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı.

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Patlama sonucu çıkan yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürülürken, iş yerinde kimsenin olmaması muhtemel bir facianın önüne geçti.

FABRİKADAKİ PARÇALAR BAHÇEYE UÇTU

Patlama sonucu fabrikadaki bazı parçaların yan fabrikanın bahçesine düştüğü görüldü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

pp-001.jpg

ppp-001.jpg

p-001.jpgpppp-001.jpgppppp.jpg

pppppp.jpg

ppppppppppp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.